Request edit access
Enquête Staatsbosbeheer
Goedendag!  

Wij zijn vijf tweedejaars-studenten van de studie Communicatie & Multimediadesign (HAN-Arnhem). Voor Staatsbosbeheer doen we een opdracht over de drukte in natuurgebieden tijdens de Corona-crisis. Heel Nederland is namelijk al een aantal maanden in de greep van de het corona-virus en als gevolg hiervan zijn de deuren van alle horeca- en amusement gelegenheden gesloten. Natuurgebieden (die altijd al opengesteld waren) zijn nog steeds toegankelijk, maar door de hiervoor genoemde maatregel komen er meer mensen naar toe dan normaal. Hierdoor is het soms genoodzaakt om gebieden af te sluiten als er drukte verwacht wordt.
We zijn hard bezig met het bedenken van een oplossing om de grote natuurgebieden op een veilige manier toegankelijk te maken voor iedereen.

Om een beter beeld te krijgen van de situatie hebben we een korte enquête opgesteld. Het zou ons enorm helpen als je deze kunt invullen; hoe meer deelnemers, des te beter beeld wij hebben om tot een oplossing te komen. Alvast vriendelijk bedankt!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. Werk je momenteel thuis door het uitbreken van het COVID-19 virus? *
2. Hoe vaak bezoek je normaal gesproken natuurgebieden? *
Het gaat hier niet om een klein parkje in het dorp, maar om grote erkende natuurgebieden zoals de Biesbosch, de Veluwe, de Kempen of de Oostvaardersplassen.
3. Welk gevoel wordt er bij je opgewekt als je denkt aan de natuur? *
4. Welke aspecten van natuurgebieden zorgen ervoor dat je een natuurgebied wil bezoeken?   *
Denk vooral ruim, het kan van alles zijn!
5.  Wat voor activiteiten voer je uit in natuurgebieden? *
Required
6. Heb je tijdens de coronacrisis vaker dan normaal de behoefte om natuurgebieden te bezoeken? *
7. Wat denk je dat de beste oplossing is om ervoor te zorgen dat iedereen (tijdens de corona-crisis) op een veilige manier een natuurgebied kan bezoeken? *
8. Zou je geïnteresseerd zijn als Staatsbosbeheer op een corona-veilige manier activiteiten organiseert in natuurgebieden? *
9. Lijkt het je iets als de natuur op een analoge en/of digitale manier bij je thuis gebracht wordt? *
10. Stel je zou een bos/natuurgebied niet in kunnen, wat zie je dan als alternatief? *
Er volgen nu nog een aantal algemene vragen!
Wat is je leeftijd? *
In welke provincie woon je? *
Wat is je geslacht? *
Zouden wij in de aankomende weken contact met je op mogen nemen voor verder (kort) onderzoek? Zo ja, laat dan je e-mail adres achter! (uw gegevens zullen alleen gebruikt worden voor eenmalige contactlegging en zullen naderhand verwijderd worden)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy