Meer dan een cabin…

Cabiner maakt onderdeel uit van een ecosysteem dat positieve impact heeft op de omgeving en de bezoeker. Word ook onderdeel van deze nieuwe vorm van ecotoerisme.

Samen meer impact

Een nieuwe norm in ecotoerisme

Het Cabiner ecosysteem is gebouwd op de 4-returns principes. Hierbij wordt ervoor gezorgd dat de bedrijfsvoering een positieve impact heeft op de natuur, lokale omgeving, bezoekers en werknemers. Door te overnachten bij Cabiner help je mee om regeneratief ecotoerisme de nieuwe norm te maken.

  • Biodiversiteit

    Cabiner investeert een deel van elke boeking in projecten om de biodiversiteit van de natuurgebieden waarin wij staan te verbeteren. Hierdoor zijn de bossen beter bestand tegen klimaatverandering.

  • Bewustwording

    Onze cabins zijn alleen te voet bereikbaar en volledig zelfvoorzienend. Ook het zelf pompen van water en stoken voor warmte zorgt voor meer bewustwording over leven in harmonie met de natuur.

  • Lokale impact

    Cabiner koopt biologische producten voor de maaltijden in bij lokale winkels en boeren. Onze schoonmaak en onderhoudsteams nemen lokale mensen aan met een afstand tot de arbeidsmarkt.

  • Vrijwilligersdagen

    Cabiner organiseert een jaarlijks evenement waarbij je concreet wat terug doet voor de natuur. Gezamenlijk maken we met onze duizend arbeidsuren echt een verschil in het gebied.